Langå-Torup Pastorat

Høst gudstjeneste og barnedåb i Torup

Den lille Torup kirke var fyldt til bristepunktet da der blev afholdt høstgudstjeneste og barnedåb, den lille dreng kom til at hedde Jens. Junior koret var mødt talstærkt op, og sang smukt for menigheden.

Der var rigtig mange, som havde medbragt flotte kurve med frugt, grøntsager og blomster, de pyntede i kirken, og senere på bordene i teltet.

Efter gudstjenesten blev der serveret frikadeller med kartoffelsalat og grøn salat i teltet som var stillet op ved siden af kirken, også her var alle pladser besat.

Der var udlovet en lille præmie til de tre flotteste kurve, det var ikke en let opgave da alle kurvene var flotte hver især, men efter nogen votering blev udvalget enige om tre kurve, og præmierne i form af en pose ”godter” blev fordelt. Til slut sang vi ”Marken er majet”. En særdeles vellykket høstgudstjeneste.

Niels


Høstgudstjeneste kl. 19.00 med efterfølgende hygge i Sognegården

Efter det antal mennesker, som var mødt op i Langå kirke til Høstgudstjeneste, kan man vidst roligt sige, at det var en succes. Langå kirke var smukt pyntet, med masser af solsikker på alteret, et bord men en flot dekoration, dekorationer i korbuen, og små buketter med kornaks i alle stolene.

Langå FDF havde til lejligheden lavet en portal med lys i ved indgangen, og gudstjenesten blev indledt med sang, hvorunder FDF gik indmarch med 4 faner. Teksten til sangen kunne læses på storskærmen, og menigheden stod op og sang under indmarchen.

Den første salme vi sang var ”Nu falmer skoven trindt om land”, Det var en ubeskrivelig oplevelse, det var så de små hår i nakken rejste sig, og taget på Langå kirke var ved at lette. Orglet bruste, kirkekoret sang fantastisk, og menigheden sang med for fuld kraft. Gunnvor viste teksten på skærmen i stor læsbar skrift, man så op, og ikke ned i salmebogen, det kommer der nok mere ”lyd ud af”, godt lød det i hvert fald.

Der var mange solsikker på alteret, og solsikker indgik også i Anna-Christines prædiken. Navnet Solsikke betyder ”Den der følger lyset”, og der jo netop det som solsikken gør fra tidlig morgen til sen aften. Vi mennesker skal gøre som solsikken.

Efter gudstjenesten var der hygge i Sognegården hvor der blev udloddet en flaske rødvin, og to gange chokolade. De penge der kom ind ved den aktivitet går til Kofods Skole. Menighedsrådet bød på kaffe, kringle og småkager, som normalt koster xx kr. men Anna-Christine opfordrede i stedet folk til at spille lidt med i den gode sags tjeneste.

Niels

Kalender

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Torup kirke AFLYST

9. apr 19:30
21:00
9. apr 19:30 -
21:00

Gudstjeneste i Langå kirke AFLYST

10. apr 10:30
11:30
10. apr 10:30 -
11:30
Viser 1 til 2 af 23
<< <- 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14 15-16 17-18 19-20 -> >>

Forårskoncert med Kolorit

Læs omtale klik her.

________________________________________________________________________

Foredrag om Poul Anker Bech i Langå Sognegård V/ Anne Valbjørn Odgaard

velbesøgt eftermiddag i sognegården. Læs omtale, klik her.

______________________________________________________________________________

Ny medarbejder ved Langå kirke

Lone Grundt Larsen. Læs omtale klik her.

__________________________________________________________________________________

1. søndag i advent og 25 års jubilæun i Torup

Se et par billeder fra begivenheden klik her.

_____________________________________________________________

Aktiviteter i Langå sogn 2019 - 2020

Læs folder: Klik her eller på billedet.

__________________________________________________________________________________

Dåbs klude til Langå kirke