Langå-Torup Pastorat

Julekoncert med Randers Kammerorkester den 6. december 2016

Langå kirke var fyldt godt op med musikelskere, da der tirsdag aften blev afviklet julekoncert i kirken. Menighedsrådets næstformand Pernille Skov Finnemann bød velkommen til alle gæsterne, og særlig velkommen til Randers Kammerorkester med David Riddle som dirigent. Pernille mente, at man godt kan kalde det en tradition, da det er 4. gang, der gennemføres julekoncert med Kammerorkesteret i samarbejde med Langå koncertforening.

Dirigenten David Riddle præsenterede aftenens program, og ønskede samtidig at samarbejdet med Langå koncertforening og Langå menighedsråd vil fortsætte i de kommende år. Når julen nærmer sig, ser han og hele orkesteret frem til at spille i Langå kirke. Det er så hyggeligt, og samtidig starten på julekoncerter i og omkring Randers.  Lørdag den 17. december er der julekoncert med Randers Kammerorkester i Sct. Peders Kirke i Randers kl. 16.00.

En rigtig god og alsidig koncert, hvor også publikum fik lov til at deltage, da der var indlagt tre fællessange. Orkesteret startede med at spille ”Vær velkommen, Herrens år”, og her fik man lov til at synge til. I forlængelse af denne fællessang havde Riddle lavet en fantasi over samme sang. Det var et særdeles flot værk. Midt i koncerten var det ”Barn Jesus i en krybe lå”, og koncerten blev slutte af med ”Dejlig er jorden”. Nej, det passer ikke helt for efter en lang og stående applaus, gav orkesteret et ekstra nummer.

Formand for Langå Koncertforening Jørgen Bruno Andersen udtrykte i sig afsluttende tale stor glæde for samarbejdet med Randers Kammerorkester og Langå menighedsråd. Det var Poul Jørgensen som var formand for Langå menighedsråd i 2013, Jørgen Bruno Andersen og David Riddle, der fik ideen til denne nu 4-årige tradition, som hvert år har kunnet fylde Langå Kirke totalt op.

Efter koncerten var menighedsrådet vært ved et lille traktement, hvor der blev serveret vin og kransekage. Her var der rig lejlighed til at hilse på orkestermedlemmer og ellers ønske hverandre en glædelig jul.

NDP

Kalender

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Torup kirke AFLYST

9. apr 19:30
21:00
9. apr 19:30 -
21:00

Gudstjeneste i Langå kirke AFLYST

10. apr 10:30
11:30
10. apr 10:30 -
11:30
Viser 1 til 2 af 29
<< <- 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14 15-16 17-18 19-20 -> >>

Forårskoncert med Kolorit

Læs omtale klik her.

________________________________________________________________________

Foredrag om Poul Anker Bech i Langå Sognegård V/ Anne Valbjørn Odgaard

velbesøgt eftermiddag i sognegården. Læs omtale, klik her.

______________________________________________________________________________

Ny medarbejder ved Langå kirke

Lone Grundt Larsen. Læs omtale klik her.

__________________________________________________________________________________

1. søndag i advent og 25 års jubilæun i Torup

Se et par billeder fra begivenheden klik her.

_____________________________________________________________

Aktiviteter i Langå sogn 2019 - 2020

Læs folder: Klik her eller på billedet.

__________________________________________________________________________________

Dåbs klude til Langå kirke