Langå-Torup Pastorat

 

Bankospil i Langå Sognegård den 2. december 2017

Det var en utrolig god dag i Sognegården. Allerede kl. 9.00 kom de første gæster for at spille BANKO, de fandt hurtigt en plads ved bordene. Vi var ved at gøre klar - de sidste forberedelser til dagens forløb. Der blev hurtigt brygget kaffe, smurt boller, kager lagt frem, småkager i poser m.m.

I boden var der masser af marmelade, strikkede ting, dekorationer, kager og i gangen, var der kranse, buketter og dør kranse. Gevinsterne var stillet op dagen før. Der var mange fine gevinster - mange frivillige havde lavet fine ting til os og alle forretninger, saloner og spise steder i Langå havde givet fine gevinster. Gavekort eller brugsting, som var fine gevinster.

Der var i løbet af dagen mange besøgende - både af de der ville spille, men også en del, som kom for at spise og drikke kaffe med hjemmelavet brød til. Alle kager - kringler blev solgt, der var lidt småkager tilbage.

Der blev spillet ca. 32 spil, så der skulle mange gevinster til og det var ofte, at der var to til tre vindere pr. række. Det gik rigtig fint og stemningen i Sognegården var rigtig fin.

Vi siger mange tak til alle de frivillige som har doneret gaver/ting til os og tak til de erhvervs drivende i Langå. Uden de sponsorer kunne vi ikke få det til at fungerer. Der blev tjent 13.674 kr. i alt, som vi kunne sende til Danmission. Det er det hele værd - så vi har lyst til at gøre det igen, når der er så fin opbakning.

På udvalgets vegne

Anne Marie munk.

Eva Hahn er en trofast spiller, som møder op år efter år.

Det, der betyder noget.

Fitia er 5 år gammel og bor på Madagaskar.

Fitia er 5 år gammel og bor i Madagaskar sammen med sin familie. Fitias mor og far arbejder hver dag utrætteligt for, at vi kan få mad på bordet. Fitia og hendes søskende går i skole – og når hun har fri fra skole, elsker hun at lege med sine venner.

 
Fitias familie består af mor, far, og 5 børn. Fitia er den yngste. Det er dyrt at have så mange børn, specielt når de alle skal i skole. Ligesom alle andre forældre, drømmer Fitias mor og far drømmer om, at det må gå deres børn det godt. Selvhjælpsgruppen er familiens sikkerhedsnet og giver en stor tryghed for både børn og voksne. Fitia og hendes søskende mærker det måske allermest ved, at de ikke længere behøver gå sultne i seng.

Overskud fra Bankospillet går blandt andet til Fitia og hendes familie.


Kalender

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Torup kirke

30. jun 10:30
11:30
30. jun 10:30 -
11:30

Gudstjeneste i Langå kirke

7. jul 10:30
11:30
7. jul 10:30 -
11:30
Viser 1 til 2 af 12
<< <- 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 -> >>

Aktiviteter i Langå sogn 2018 - 2019

Læs folder: Klik her eller på billedet.

__________________________________________________________________________________

Vinderen af Langå kirkes Open by Night-quiz.

Læs omtale klik her.

_______________________________________________________

Konfirmand gudstjeneste i Langå kirke tirsdag den 17. april.

Dåbs klude til Langå kirke