Langå-Torup Pastorat

 

Lørdag den 1. december 9.30 til 14.00

Det var en rigtig god dag i Sognegården. Vi startede Spillet kl. 9.30 - der var ikke så mange spillere fra starten, men midt på formiddagen kom der flere til. Der var mange fine gevinster som var sponsoreret af Byens forretninger, det siger vi mange tak for - uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Samtidig vil vi sige tak for den venlighed vi mødte rundt om i byen, da vi spurgte og samlede gevinsterne ind. " Dåbsklude strikkeklubben " havde også lavet mange fine ting - så som grydelapper, små håndklæder og karklude - fine gevinster. Flere frivillige i byen havde bagt, syltet og lavet dekorationer - Mange tak for det.

 Der var også en del der kom for at spise frokost og gøre en god handel i Boden, hvor man kunne købe kranse/buketter til gravsteder, hjemmelavet marmelade, strikkede ting, julekort m.m. I køkkenet kunne man købe julekager/kringler/boller og diverse småkager.

Der var en god stemning og vi nød meget at være sammen i Sognegården. Samtidig med - at vi er med til at gøre en forskel for mange mennesker. Vi kunne sende 12.800 kr. afsted til Danmission - det er faktisk ret mange penge, som kan komme mange mennesker til gavn. En stor tak til jer, som havde lavet ting, spiste, handlede og spillede BANKO.

På udvalget vegne

Anne Marie Munk.

 
 

Kalender

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Langå kirke

28. jul 09:00
10:00
28. jul 09:00 -
10:00

Gudstjeneste på Kildevang

31. jul 14:30
15:30
31. jul 14:30 -
15:30
Viser 1 til 2 af 8
<< <- 1-2 3-4 5-6 7-8 -> >>

Aktiviteter i Langå sogn 2018 - 2019

Læs folder: Klik her eller på billedet.

__________________________________________________________________________________

Vinderen af Langå kirkes Open by Night-quiz.

Læs omtale klik her.

_______________________________________________________

Konfirmand gudstjeneste i Langå kirke tirsdag den 17. april.

Dåbs klude til Langå kirke