Langå-Torup Pastorat

 

Bankospil i Sognegården til fordel for ”Hjertebørn”.

 Lørdag den 7. december 2013.

Vinden havde heldigvis lagt sig, efter to dage med storm – regn og frost. Vejret var rigtig dejligt, solen skinnede og der var klart vejr. Det betyder rigtig meget for vores arrangement, da det ofte er lidt ældre mennesker der møder op. Børnene er selvfølgelig også velkomne, der er også gevinster til børn – der var kun få børn.

Salgsboder med lidt af hvert
Køkken
Bankogaver
Bankospil
Salgsboder med lidt af hvert

Vi startede kl. 9.30 og de første gæster havde allerede gjort sig klar til at spille BANKO. De bedste plader blev fundet og der blev købt kaffe m/blød brød til. Spillet gik fint – Inga Bilde råbte op og gik det lidt for stærkt, blev det rettet til, men det var tydelig og klart råbt op – Kirsten Rene lagde tal på og tjækkede efter, når der blev råbt Banko. Der var fine gevinster, som var sponsoreret af lokale forretninger i byen og mange frivillige damer havde lavet fine dekorationer, pyntet kurve og gaver var pakket ind. Det var rigtig flot og vi vil gerne sige tak for alle, som har givet ting til os – uden det kunne vi ikke gennemføre sådan et arrangement. Tusind tak til de kvinder, som mødte op om lørdagen og hjalp til, uden dem kunne det ikke lade sig gøre.

Der var også 2 salgsboder – en med dør kranse, pynt til gravsteder og forskellige andre ting – i den anden bod var der sokker, syede ting, syltetøj, dekorationer m.m.

I køkkenet kunne man købe kager, boller og småkager til at tage med hjem, men det kunne også nydes indimellem BANKO spillene. Her var Tove den stor julenisse-mor, med fin forklæde og nissehue.

Alt i alt en rigtig fin dag og der var en god stemning hele dagen igennem. Det samlede overskud  blev til 13.699 kr., som vi kan sende til Dan-missionen. Det er et rigtig fint beløb, som kommer rigtig mange mennesker til gavn.

Jeg ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul, samt et godt nytår – vi ses igen den første lørdag i december 2014.

På udvalgets vegne

Anne Marie Munk.


Kalender

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Langå kirke

21. apr 10:30
11:30
21. apr 10:30 -
11:30

Gudstjeneste i Torup kirke

22. apr 10:30
11:30
22. apr 10:30 -
11:30
Viser 1 til 2 af 20
<< <- 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14 15-16 17-18 19-20 -> >>

Aktiviteter i Langå sogn 2018 - 2019

Læs folder: Klik her eller på billedet.

__________________________________________________________________________________

Vinderen af Langå kirkes Open by Night-quiz.

Læs omtale klik her.

_______________________________________________________

Konfirmand gudstjeneste i Langå kirke tirsdag den 17. april.

Dåbs klude til Langå kirke