Langå-Torup Pastorat

 

Bankospil i Langå Sognegård 2015

Det har været en fantastisk god dag med BANKO spil og salg af forskellige hjemmebagte kager i forskellige variationer, kranse/dekorationer. Salget gik rigtig fint og der var en god stemning blandt de handlende. Besøgstallet var rigtig fint - på trods af det lidt blæsende og regnfulde vejr.
Der blev gjort klar til at spille BANKO-spil, en del spillere var mødt op kl. 9.30 og i løbet af formiddagen dukkede flere spillere op. Nogle spillere havde glædet sig til at spille, siden sidste år. Som en person gav udtryk for "Det bliver ikke rigtig JUL før jeg har spillet Banko i Sognegården". Der blev spillet ca. 30 spil med 3 gevinster i hver spil - så der var sponsoreret mange fine gevinster fra butikker, fodterapeuter, massage kvinder, TOP BYG og frivillige damer og herrer i Langå. Vi siger tak til alle de personer, som har bidraget med gaver til Hjertebørn. Snakken gik rigtig godt ved bordene, imens der blev krævet penge ind til næste spil.
Der blev også handlet flittigt i køkkenet, der var forfriskninger af forskellig art. Ved frokost tid blev der solgt en del frikadeller og kartoffelsalat. Der var også flere forskellige kager at vælge imellem, hvis man skulle have en kop kaffe.
Overskuddet af hele forløbet var 12.815 kr. - Så det er med til at gøre en forskel for rigtig mange mennesker. De bliver sendt til Danmission - fremtidsbørn, som formidler pengene videre.
En tak skal lyde til dem, der var med til at få de praktiske opgaver udført - så vi fik en dejlig dag sammen i Sognegården.
På udvalgets vegne
Anne Marie Munk.

 

 

 

Danmission - Fremtidsbørn: Er en organisation der arbejder for fattige børn og unge i Afrika, Asien og Mellemøsten. Når du støtter børnene, hjælper du dem til en bedre fremtid. Vores bidrag støtter børn og unges familier og lokalsamfundets udvikling, hvor det kommer børnene til gavn.

16 årige Siima fra Tanzania har oplevet vigtigheden af at hjælpe hinanden. Danmissionen støtter Siima - så hun kan gå i skole.

Selvom skolen tager meget af hendes tid, må hun hver dag hente vand og hjælpe med madlavningen. Først om aftenen, når dagens pligter er overstået, har hun tid til at lave lektier. Med drømme om en videregående uddannelse og en bedre fremtid holder Siima håbet højt, selvom hverdagen er barsk. Når Danmission Fremtidsbørn yder hjælp til Siimas skolegang, hjælper de også hendes familie, fordi en god uddannelse er en investering i hele familiens fremtid.

http://danmission.dk/

Kalender

BegivenhedDato

Gudstjeneste i Torup kirke AFLYST

9. apr 19:30
21:00
9. apr 19:30 -
21:00

Gudstjeneste i Langå kirke AFLYST

10. apr 10:30
11:30
10. apr 10:30 -
11:30
Viser 1 til 2 af 29
<< <- 1-2 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14 15-16 17-18 19-20 -> >>

Forårskoncert med Kolorit

Læs omtale klik her.

________________________________________________________________________

Foredrag om Poul Anker Bech i Langå Sognegård V/ Anne Valbjørn Odgaard

velbesøgt eftermiddag i sognegården. Læs omtale, klik her.

______________________________________________________________________________

Ny medarbejder ved Langå kirke

Lone Grundt Larsen. Læs omtale klik her.

__________________________________________________________________________________

1. søndag i advent og 25 års jubilæun i Torup

Se et par billeder fra begivenheden klik her.

_____________________________________________________________

Aktiviteter i Langå sogn 2019 - 2020

Læs folder: Klik her eller på billedet.

__________________________________________________________________________________

Dåbs klude til Langå kirke